RÓLUNK

A Capstone Consulting Kft.-t Cserháti Gábor volt KPMG-s partner alapította 2017-ben mintegy 20 éves üzleti tanácsadói tapasztalattal.

 

Gábor a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzését követően az Arthur Andersen tanácsadó részlegénél kezdte szakmai pályafutását, majd 4 év elteltével a KPMG magyarországi tanácsadó csapatában folytatta karrierjét. 15 év alatt több mint 100 projektet vezetett, elsősorban a kormányzati szektor szereplőit segítve, hazai és nemzetközi megbízások keretében.

 

Nevéhez fűződik a magyarországi uniós agrár- és vidékfejlesztési, valamint halászati támogatások elszámolásához és rendszer-akkreditációjához kapcsolódó tagállami gyakorlat kialakítása. Ebben a témakörben több mint 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik, közvetlen európai bizottsági jelentés készítési és hazai minisztériumi és hatósági szakértői referenciákkal.

 

A megfelelőségi szolgáltatások mellett európai uniós támogatások értékelésében is több éves vezetői gyakorlattal rendelkezik. Projektvezetőként több mint 15 uniós tagállamban vezetett értékelési projekteket, és az elmúlt években a magyarországi értékelési szakmai közösség elismert szakértőjeként szervezett és vezetett átfogó szakmai értékelési projekteket.

Created by azsoho © 2017 All rights reserved.